Att ställ ut

oy0a6274-46

Så här går det till
Du mailar oss till anmalan(at)fo-ko(dot)se och kommer på så vis med i vårt register över intresserade konstnärer inför nästa FoKo Art To Go™ och FoKo Inbtween™. I god tid inför utställningen, får du en inbjudan till din mail. Tänk på att FoKo Art To Go inte är en jurybedömd utställning! Vi tar emot din anmälan i turordning med inkommande post.

Utställningsytan per konstnär varierar något från den ena utställningen till den andra beroende på var vi befinner oss, men du kan alltid räkna med ca 6 – 8 kvm väggyta för din konst (hösten 2021 är väggytan ca 16 kvm/konstnär). Vi tar emot original i alla tekniker dock inte konsthantverk. Våren 2020 öppnade vi våra digitala konsthallar där konsten på den fysiska utställningen även exponeras på nätet. Och här finns inte några kvadratmeter begränsningar! Läs mer om detta här under!

En utställaravgift utgår vid varje utställning. I avgiften ingår följande; lokal, utställningsyta om ca 6-8 kvm vägg, försäkring, marknadsföring & PR, hängning, administration, betaltjänst WIX för digitala utställningen, CV presentation, emballage, vernissage samt personal under samtliga utställningsdagar.


På gång hösten 2021

FoKo Art To Go™ i fysiks och digital form
Datum: 5/11- 5/12 2021
Utställningen presenteras i passagen till NK Regeringsgatan 42! Men även digitalt på vår sida arttogostore.se Här i våra digitala konsthallar når utställningen bredare till en publik utanför Stockholm, samtidigt som den visas fysiskt på traditionellt vis mitt i stan’. Med andra ord en utställning i två olika format med identiskt innehåll. En otrolig möjlighet för konsten och en modern service mot publiken, som kan ta del av konsten och köpa verk var helst de befinner sig – i hemmet, på jobbet, på stan, på landet, utomlands … 
Fantastiskt, tycker vi!

Inbjudan tillsammans med anmälningsformulär har skickats ut (oktober 2021)
Maila oss till anmalan(at)fo-ko(dot)se om du vill få inbjudan till höstens Art To Go™ eller om du vill finnas med i vårt utställarregister.

FoKo Inbtween™ våra återkommande “snabba” pop up-visningar
Tiden emellan de större utställningar arrangerar vi mindre visningar under namnet FoKo Inbtween. Hösten 2021 kommer vi visa konst på Brunnsgatan 6 i Stockholm för bl a konstföreningar. Här skräddarsyr vi utställningen utefter de önskemål som finns.
Maila oss till anmalan(at)fo-ko(dot)se om du är intresserad och vill veta mer.

 

FoKo på Instagram #foko_art_to_go