2021-08-19

Sommarens sista konstjakt söndag 22 augusti. Start kl 18

Leta & vinn!
Söndag 22 augusti kl 18 är det dags för sommarens sjätte och sista konstjakten för sommaren. Jakten sker i den virtuella konsthallen på vår sida arttogostore.se. Någonstans i konsthallen har vi gömt “Xerox Copy II ?” – en Xerox print signerad Timo Solin. Var den som först hittar verket och du vinner det.

Under FoKo Art To Go våren 2008 genomfördes ett kopierings-event tillsammans med konstnärerna Cecilia Sikström och Timo Solin i samarbete med Xerox. Konstnärerna valde ut några originalskisser, vilka  man gav FoKo besökarna möjlighet att kopiera och ge egen färgsättning med hjälp av en avancerad Xerox kopiator. Man skrev ut en egen version av originalskissen, som därefter signerades av konstnärerna. Resultat –  en kopia eller ett nytt signerat original? Verken som producerades denna dag går under namnet “Xerox –  copy?”

Så här går konstjakten till
Gå in i den digitala konsthallen på arttogostore.se klicka på “Enter Exhibition”! Någonstans på en vägg eller eventuellt på ett golv har vi placerat tävlingsverket. När du hittat verket mailar du snabbt till info@fo-sko.se och berättar för oss, vilket konstverk som hänger till vänster om tävlingsverket. Du uppger i mailet titel och konstnär på det konstverket. Är du snabb så blir “Xerox Copy II ?” ditt. Ett tips, besök konsthallen innan tävlingsstart och bekanta dig med de olika rummen. Lycka till!

“Xerox Copy II ?” nr 1/1 signerad Timo Solin

FoKo på Instagram #foko_art_to_go