Köpa konst hos oss

oy0a6523-43
På FoKo strävar vi efter att presentera ett brett konstutbud både vad gäller stilar, tekniker och pris. En jurybefriad utställning –  “först till kvarn” är det antagningssätt vi arbetar efter. Det krav vi ställer på alla våra utställare är att de verk som lämnas in till utställningen är tekniskt korrekta. Den konstnärliga bedömningen överlämnar vi till er besökare. Under FoKo Art To Go™ råder en lättsam atmosfär. Vi vill att du ska fråga om konsten vi visar, stanna upp eller komma tillbaka. Att köpa och titta på konst ska vara lustfyllt – ett nöje!

1. Vi har pristaket 26 000 kronor dvs. inget verk är prissatt över detta tak
2. Vi finns på plats här för att svara på dina frågor
3. När du bestämt dig för ett konstverk emballerar vi det noggrant åt dig
4. Du betalar och tar med dig ditt konstverk hem direkt eller hämtar det vid senare tillfälle
5. Grattis du har köpt ett original, Art to Go – njut varje dag av ditt konstverk!

FoKo Art To Go – en fysisk & digital utställning
Våren 2020 öppnade vi våra digitala konsthallar där konsten på den fysiska utställningen även exponeras på nätet på sidan arttogostore.se Här i våra digitala konsthallar visas konsten under FoKo Art To Go-utställningen samtidigt, som den visas fysiskt, på traditionellt vis mitt i stan’. Med andra ord en utställning i två olika format med identiskt innehåll. En modern service mot publiken, som kan ta del av konsten och köpa verk var helst den befinner sig – i hemmet, på jobbet, på stan, på landet, utomlands …
Fantastiskt, tycker vi!

Är du konstintresserad besökare och har frågor om konst eller ett specifikt konstverk du sett på någon av våra utställningar eller vill du komma i kontakt med en speciell konstnär?
Maila oss till: info@fo-ko.se

Är du intresserad vernissagegäst
 och vill få våra vernissageinbjudningar?
Maila oss till: vernissage@fo-ko.se

Välkommen med ditt mail!

FoKo på Instagram #foko_art_to_go