Kommande utställning

Art To Go™ hösten 2021 5/11 – 5/12
Art To Go i sin fysiska form är i höst är planerad till november. Just nu kan du se och handla konst i våra digitala konsthallar på arttogostore.se Här kan du köpa originalkonst i alla tekniker, stilar och format på ett enkelt och samtida sätt. Fraktfritt inom Norden till din dörr.  I våra digitala konsthallar är alla original skalade på ett sådant vis att du får en bra uppfattning om storleken på verken. När du hittar ett verk som du är intresserad av att se “live” kontakt oss till info@fo-ko.se så tar vi in verket till kontoret på Brunnsgatan i Stockholm. En ny möjlighet för konsten och en modern service för publiken, som kan ta del av konsten och köpa verk var helst de befinner sig – i hemmet, på jobbet, på stan, på landet, utomlands … Tänk på att du som köpare på Art To Go Store alltid har en ångervecka på ditt inhandlade konstverk.

Är du konstnär och vill veta mer om Art To Go™?  Eller vill du få information om övriga utställningar vi arrangerar online eller IRL? Eller vill du finnas med i vårt utställarregister? Mer information under fliken “Ställ ut på FoKo” Länk till sidan Stall ut pa FoKo

Är du intresserad vernissagegäst och vill få våra vernissageinbjudningar framöver? Eller har du frågor om ett specifikt konstverk du har sett på någon av våra utställningar eller vill du komma i kontakt med en speciell konstnär? Läs mer under fliken “Att köpa konst”
Länk till sidan Att kopa konst

Skräddarsydda konstvisningar
Vi genomför skräddarsydda konstvisningar i våra virtuella konsthallar på ArtToGoStore.se med “live” visning på FoKo-kontoret för företag, konstföreningar eller andra intresseorganisationer. Ni berättar för oss vilken konst ni skulle vilja se och vi ger förslag på konstnärer och verk. På Art To Go Store får ni en egen privat konsthall med kod som endast ni har tillträde till. Här kan ni se konsten i lugn och ro och sedan välja ut vilka verk ni vill att vi tar in för visning på kontoret på Brunnsgatan i Stockholm.
Plats: www.arttogostore.se
Fysiskt showroom: Brunnsgatan 6 Stockholm
Kontakta oss på: info@fo-ko.se

Välkommen in att se, njuta och handla!
FoKo Art Team med konstnärer och partners

FoKo på Instagram #foko_art_to_go