Art To Go™ 2022
Originalkonst i alla tekniker och stilar från 500 kr upp till vårt pristak, som är 28 000 kr. 

NFT Expo på arttogostore.se
Är du NFT konstnär och vill ställa ut? Mejla till info@fo-ko.se så berättar vi mer.

Digitala utställningar på arttogostore.se
Handla konst i vår digitala konsthall på arttogostore.se  Samtliga verk som är med på våra fysiska utställningar hittar du här – smidigt och enkelt! Besök även arttogostore.se för att läsa om våra utställare under fliken “Artists” där du även har en sammanställning av konsten – konstnär för konstnär.

Konsten i AR upplevelse
I vår digitala konsthall är alla original skalade på ett sådant vis att du får en bra uppfattning om storleken på verken – en upplevelse i AR.
När du hittar ett verk som du är intresserad kan du köpa det direkt från den digitala konsthallen eller besöka pågående utställning live.  
En ny möjlighet för konsten och en modern service för publiken, som kan ta del av konsten och köpa verk var helst de befinner sig.

Köper du ett verk från den digitala konsthallen så är det fraktfritt inom Norden i del fall verkets omkrets ej övergår 3 meter. Har vi ångervecka? Självklart! 

Är du konstnär och vill veta mer om Art To Go™?  Eller vill du få information om övriga utställningar vi arrangerar online eller IRL? Eller vill du finnas med i vårt utställarregister? Mer information under fliken “Ställ ut på FoKo” Länk till sidan Stall ut pa FoKo
Eller mejla till: info@fo-ko.se

Är du intresserad vernissagegäst och vill få våra vernissageinbjudningar framöver? Eller har du frågor om ett specifikt konstverk du har sett på någon av våra utställningar eller vill du komma i kontakt med en speciell konstnär? Läs mer under fliken “Att köpa konst”
Länk till sidan Att kopa konst
Eller mejla till: vernissage@fo-ko.se

Skräddarsydda konstvisningar
Vi genomför skräddarsydda konstvisningar i våra virtuella konsthallar på ArtToGoStore.se med “live” visning på FoKo-kontoret för företag, konstföreningar eller andra intresseorganisationer. Ni berättar för oss vilken konst ni skulle vilja se och vi ger förslag på konstnärer och verk. På Art To Go Store får ni en egen privat konsthall med kod som endast ni har tillträde till. Här kan ni se konsten i lugn och ro och sedan välja ut vilka verk ni vill att vi tar in för visning på kontoret på Brunnsgatan i Stockholm.
Plats: www.arttogostore.se
Fysiskt showroom: Galleri Diva Österlånggatan 39 i Gamla stan’
Kontakta oss på: info@fo-ko.se
Postadress: Brunnsgatan 6, 111 38 Stockholm

Välkommen in att se, njuta och handla!
FoKo Art Team med konstnärer och partners

FoKo på Instagram #foko_art_to_go