2014-07-08

Get funky with art!

Hans-Göran Eriksson, under artistnamnet “Hge”, ställer ut på hotell Scandic Park i Stockholm den 8/7 – 10/8 i samarbete med FoKo. Utställningen är en öppen visning, fri för alla att svänga förbi, se och köpa från. Adress: Scandic Park, Karlavägen 43 i Stockholm.
Ta även en titt på Galleri Hge hemsida.
Välkommen!

Funky V

Hans-Göran är en etablerad konstnär och gallerist med en bakgrund som internationell affärsman. 1996 bytte han bana, och har sedan dess blivet sitt eget varumärke: Hge. Hans-Göran drivs av en vision att konsten tillhör alla, inte bara en estetisk elit. Detta gör att de verk han presenterar på Scandic Park har en prisbild som passar alla. Det tycker vi är bra på FoKo!

Hans konst har inslag av modern grafisk design och han skapar med skarpa färger och använder olika material i processen. Han använder idag linneduk, Al – plåt, plexiglas och plywood, alla dessa material ger olika resultat. Vidare använder han gesso (ett syntetmaterial) och textiler för att skapa en osymmetriskt yta på underlaget som då ger en oväntad och spännande effekt. Hans-Göran har blivet mycket väl mottagen utomlands, och han har genomfört flera utställningar i Europa.

 

FoKo på Instagram #foko_art_to_go