2016-03-14

Easter Parade at Scandic Park

Reflections 12 till Fo-Ko

P1180627-PSE-web-600-dpi

Reflections 15 till Fo-Ko

An ”Easter Parade” of paintings by the artist Barbara Rosén.
Reflecting the season – it’s springtime at Scandic Park!

A cascade of colours injects you with exciting ”artfuel” – vitamines for your soul!
The paintings at Scandic Park form a part of Barbara’s latest series ”Reflections”, where the inspiration derives from the mirrorings on glassfacades in urban cities worldwide. The technique is oil or acrylic on canvas/linen.

Barbara Rosén:
”Under utställningen här på Scandic Park presenterar jag ett urval arbeten ur min senaste serie ”Reflections”, inspirerad av speglingar på skyskrapors glasade fasader.  Jag målar i både olja och akryl och strävar efter att skapa en syntes av flera minnesbilder i lager av färgstarka fläckar för att fånga essensen i det jag avbildar.
Jag inspireras huvudsakligen av impressionismen, den abstrakta expressionismen och till viss mån av konceptualismen. Med hjälp av dessa influenser försöker jag hitta min egen väg genom att medvetet pendla mellan det figurativa och det abstrakta uttrycket. Motiven är ofta hämtade från stora städer, men även från naturen och det marina livet.
Jag är representerad i privata hem och företag i Sverige och utomlands.
Medlem i BUS”

“Easter Parade”
Exhibition dates:
7 Mars – 12 April 2016
Artist: Barbara Rosén
Venue: Hotell Scandic Park, Karlavägen 43, Stockholm
For further information; info@fo-ko.se

Enjoy!

FoKo Art To Go

FoKo på Instagram #foko_art_to_go