2019-12-13

”CANVAS, PLATE & PAPER”

Lena Johnson berättar
“För ca 3,5 år sedan påbörjade jag mitt självlärda konstnärskap i form av målning. Jag tycker om att variera mina verk i akryl och utforska olika metoder/färger/verktyg för att få en personlig prägel. Harmoniska färgskalor i ljusa och mjuka nyanser, men även svart/vitt kännetecknar min konststil. Att hitta balans och ett lugn i den färdiga målningen är en viktig del i mitt skapande och utmanar min kreativitet. Fantasin tar mig dit den vill i processen och det är en underbar känsla att följa utan att begränsa eller bemästra. Min förhoppning är att frammana en känsla med min konst, att skapa harmoniska och tidlösa ögonfångster, som väcker fantasin och en egen tolkning hos betraktaren. Känner stor frihet och kreativitet i att måla, att vara kreativ är att var i nuet.”
Enjoy!
Lena Johnson

Datum utställning: 4 december – 31 januari 2020
Plats: Hotel Scandic Park, Karlavägen 43 Stockholm

Lena Johnson 1_

Lena Johnson 2_

FoKo på Instagram #foko_art_to_go