Publicerat 2021-11-22

Dream team No 3

Dream Team No 3From Sthlm with love!
Konstvisning Nr 3 den 21-24/11 presenterar kvinnor i olja till abstrakta akrylmålningar av Marit Stjernberg, underbara buketter i akryl till stilfulla grafiska blad porträtterande bl a Ingrid Bergman av Annica Johansson och underbart oljemåleri med spännande motiv av Svante Trottestam. En härlig mix av original i olika tekniker och uttryck. Något för alla konstälskare.
Och som alltid Art To Go från 500 kr – 28 000 kr!
Konsten kan även ses på arttogostore.se i vår digitala konsthall
Välkommen in och njut!

Publicerat 2021-11-22

Dream Team No 2

Dream Team No 2Enjoy the ride!
Visning nr 2 den 17-21/11 presenterar abstrakt landskapsmåleri av Joakim Nordin, färgstarka stora och mindre akrylmålningar av Sara Abramsson och close up foton av trädstrukturer utskrivna på canvas. En härlig mix av original i olika tekniker och uttryck något för alla konstälskare. Och som alltid Art To Go.
Konsten kan även ses på arttogostore.se i vår digitala konsthall.
Välkommen in och njut!

Publicerat 2021-11-14

Dream Team No 1

Dream Team No 1The Iron Ladies
Första konstvisning 13-16/11 presenterar skulpturer av Lena Nilson, stora akrylmålningar av Emma Malm och monotyper samt akvareller av Anna Isabella Sandberg. En härlig mix av original i olika tekniker och uttryck något för alla konstälskare. Och som alltid Art To Go.
Välkommen in och njut!

Publicerat 2021-09-21

FOMO – Fear of missing out? Missa inte FoKo’s events

Konstjakter
Under sommaren som gått har vi arrangerat sex konstjakter i de digitala konsthallarna på arttogostore.se Någonstans i konsthallarna fanns ett bestämt konstverk gömt och den besökaren som först hittade verket vann det. Fler konstjakter är på gång under december månad. Alltid på en söndag med start kl 18. Missat inte! Vi meddelar i god tid på arttogostore.se

“Storm 02” ett konstjakts verk sommaren 2021

Publicerat 2021-08-19

Sommarens sista konstjakt söndag 22 augusti. Start kl 18

Leta & vinn!
Söndag 22 augusti kl 18 är det dags för sommarens sjätte och sista konstjakten för sommaren. Jakten sker i den virtuella konsthallen på vår sida arttogostore.se. Någonstans i konsthallen har vi gömt “Xerox Copy II ?” – en Xerox print signerad Timo Solin. Var den som först hittar verket och du vinner det.

Under FoKo Art To Go våren 2008 genomfördes ett kopierings-event tillsammans med konstnärerna Cecilia Sikström och Timo Solin i samarbete med Xerox. Konstnärerna valde ut några originalskisser, vilka  man gav FoKo besökarna möjlighet att kopiera och ge egen färgsättning med hjälp av en avancerad Xerox kopiator. Man skrev ut en egen version av originalskissen, som därefter signerades av konstnärerna. Resultat –  en kopia eller ett nytt signerat original? Verken som producerades denna dag går under namnet “Xerox –  copy?”

Så här går konstjakten till
Gå in i den digitala konsthallen på arttogostore.se klicka på “Enter Exhibition”! Någonstans på en vägg eller eventuellt på ett golv har vi placerat tävlingsverket. När du hittat verket mailar du snabbt till info@fo-sko.se och berättar för oss, vilket konstverk som hänger till vänster om tävlingsverket. Du uppger i mailet titel och konstnär på det konstverket. Är du snabb så blir “Xerox Copy II ?” ditt. Ett tips, besök konsthallen innan tävlingsstart och bekanta dig med de olika rummen. Lycka till!

“Xerox Copy II ?” nr 1/1 signerad Timo Solin

FoKo på Instagram #foko_art_to_go