Vision och bakgrund

Vår vision med FoKo (folk & konst) är att ”avdramatisera ” konstköp genom att erbjuda en marknadsplats där alla kan se och köpa konst under enkla och mindre traditionella former. Ett tillfälle för besökaren att hitta ett samtida original från ett brett utbud av konst prissatt på en tillgänglig nivå. En möjlighet för konstnärer att möta en ny konstintresserad publik. I mötet mellan konsten och publiken uppstår en dynamik, som allt fler i vår omvärld vill ta del av.

FoKo Art To Go™ är vår återkommande supermarket för originalkonst

FoKo KonstPaus bjuder in företag att använda konstens kraft för sitt varumärke. Vi presenterar konst i och hyr ut konst till offentliga miljöer och företag.

FoKo Inbtween “snabba” mindre pop up utställningar i tiden mellan de större Art To Go utställningarna.

FoKo Art To Go Store.se  digitala upplaga av FoKo Art To Go. Se och upplev all konst, som presenteras under våra utställningar i realtid fast på nätet.  Med hjälp av bästa AR-teknik erbjuds man ta del av utställningar och kan givetvis även köpa verk. arttogostore.se 

Konsten och näringslivet

Konst är kraft! Vi är övertygade om att företag som vill utveckla eller stärka sina relationer kan nå hela vägen fram i ett samarbete med konsten. Den konstnärliga kvaliteten och utmaningen är lika viktig som affärsmässigheten. Ett framgångsrikt samarbete genererar önskade resultat både för konsten och företagen. Vi ger av vårt marknadstänk till konsten och av vår konstförståelse till näringslivet.

Några samarbetspartners

Fagerhult Retail Lighting, Östgöta Correspondenten, Tidningen City, Kristiansson Marketing, VinUnic, Atrium Ljungberg, AMF, Vasakronan, Newsec, Pembroke, Matton, Exporent m fl.

FoKo på Instagram #foko_art_to_go