Kommande utställning

 

Arttogostore_banner_Di-320x320-3

FoKo Art To Go™ våren 2020 – en virtuell happening och konstutställning på ARTTOGOSTORE.SE med show room i Söderhallarna Medborgarplatsen.
Ny spännande konst i alla tekniker och stilar av konstnärer från när och fjärran presenterade
i unika, pinfärska digitala konsthallar!
Welcome to the future!

Plats: www.arttogostore.se
Fysiskt show room: Söderhallarna Medborgarplatsen

Vi ställer INTE in, MEN  om och anpassar oss efter rådande omständigheter och myndigheters beslut.  På grund av den accelererande Corona pandemin presenteras vårens Art To Go i virtuell form. Som första svenska konstutställning bjuder vi in till en konst happening – ett virtuellt vernissage med virtuell  konstutställning och med all konst på plats i fantastiska digitala konstsalar. Välkommen in till vårens Art To Go, upplev konsten och läs om vårens konstnärer. När du bestämt dig för ditt favoritverk finns all teknik på plats för att du ska “få med ditt verk hem” – Art To Go precis som alltid! Vill du se konsten live så kommer det att finnas en fysisk plats i Stockholm att besöka – i lugn och ro!

Är du konstnär och vill veta mer om vårens Art To Go™?  Eller vill du veta mer om våra övriga utställningar under våren 2020 och bli inskriven i vårt utställarregister? Mer information under fliken “Ställ ut på FoKo” Länk till sidan Stall ut pa FoKo

Är du intresserad vernissagegäst och vill få vernissageinbjudningar till våren 2020? Eller har du frågor om ett specifikt konstverk du har sett på någon av våra utställningar eller vill du komma i kontakt med en speciell konstnär? Läs mer under fliken “Att köpa konst”
Länk till sidan Att kopa konst

FoKo Inbtween
Vi presenterar fyra Inbtween utställningar under hösten 2020.
Fyra nya konstnärer vid varje tillfälle, med konst i alla tekniker och stilar.
Fysisk plats:  Söderhallarna Medborgarplatsen (show room)  Digital plats: ArtToGoStore.se

Datum Inbtween på Galleri Hg: 14/5-17/5  “The Street Theater” är under avvaktan.
Mer information inom kort

Välkommen in att se, njuta och shoppa!
FoKo Art Team med konstnärer och partners

 

FoKo på Instagram #foko_art_to_go